Дізнайся як отримати бонус 10 00 гривень за реєстрацію

Україна Італія матч

  • Що: 6-й тур кваліфікації Євро-2024 Італія – Україна
  • Де: Італія, м. Мілан
  • Коли: 12 вересня, 21:45 за Києвом (за місцевим часом – 20:45)
  • Стадіон: Сан-Сіро (вміщує 76 000 глядачів)

Матч Італія – Україна, без будь-яких перебільшень, один з двох визначальних в відборі до Євро для обох учасників. В першому місці англійців в групі вже майже ніхто не сумнівається і тому все повинно вирішитись в особистих зустрічах.

Спалетті розуміє, що другий з цих матчів для його команди буде значно складнішим: виїзний, в останньому турі, на 3-й день після гри з «зубатими» македонцями, в українців перед цією грою буде вільна дата і вони відпочинуть. Італія дуже старатиметься перемогти вже 12 вересня – інші варіанти створюють для них критичні ризики.

Статистика попередніх зустрічей для України невтішна – з 7 зустрічей лише 1 нічия та 6 поразок, з них 5 програшів в два м’ячі і більше. Загальна різниця забитих/пропущених – 2-14 на користь Італії.

Не «відпустити» головних суперників – настільки ж складне, як і важливе завдання для команди Реброва.

Італія

«Скуадра Адзурра» переживає такі ж фундаментальні тренерські зміни, як і недавно Україна. З однією лише відмінністю – Ребров вже зіграв 3 матча з синьо-жовтими, а Спалетті зі своєю командою зустрінеться вперше тільки 3 вересня, під час заїзду гравців на збір. Це, хоч і не дуже великий, але шанс на те, що італійці будуть відносно розбалансовані.

Шлях відбору на Євро у апеннінців тільки розпочався – вони зіграли лише 2 матчі. В стартовій грі, не дивлячись на перевагу в статистиці, програли англійцям і не змогли дотиснути суперника навіть граючи в більшості. В другій перемогли Мальту малою кров’ю – все вирішили в перші півгодини.

Склад на найближчі 2 тури визначений і тут не обійшлося без несподіванок. Не викликаний до складу капітан збірної Леонардо Бонуччі. Також немає в заявці Жоржиньо та Марко Верратті. Натомість повернулися в команду раніше виключені: Дзакканьї, Бірагі, Манчіні та Локателлі.

Важливий нюанс – македонці, з якими Італія грає 9 вересня, дуже незручний для неї суперник. З 3-х матчів підопічним Спалетті вдалось виграти лише 1, 1 звели внічию, а ще 1 і зовсім програли. Побажаємо їм викластись по максимуму в цьому матчі і залишити в Скоп’є побільше сил.

Україна

Для синьо-жовтих з очевидних причин зараз не кращі часи і криза клубного футболу тягне за собою проблеми для збірної. З іншого боку, мінімум легіонерів в УПЛ дає стабільну практику великій кількості українських спортсменів, що «на руку» збірній в сенсі глибини резерву.

Команда буде виходити на гру на фоні втоми після вочевидь дуже непростого поєдинку з англійцями. Суттєва ротація навряд чи можлива з міркувань наявності рівноцінних замін.

Велика група гравців не в оптимальній формі або тільки набирають її. Чи встигнуть вийти на оптимальні кондиції травмовані Ярмоленко та Миколенко, шукаючий свою гру Яремчук та тільки набираючі форму і практику Шапаренко та Зінченко? Надіємось, що ніхто не зламається в грі з Англією, яка точно буде фізично дуже важкою.

З поверненням Бущана впевненішою стала воротарська позиція, попереду в тонусі Циганков, Ванат та Довбик. Мудрик, не дивлячись на негаразди в клубі зазвичай реабілітується надактивними діями в збірній.

Очікуємо активності українських фанів на Сан-Сіро, їх в Італії і поруч мешкає в силу вимушених причин більш ніж достатньо для якісної підтримки «першої команди».

Прогноз

Консервативно плекати надію на «нульовку» немає сенсу і тому потрібно хоча б забити. Реалізувати це завдання в збірній України є кому. А от не пропустити буде, напевно, ще важче в силу проблем в оборонців на рівні клубів. Тому найбільш логічним і патріотичним результатом буде Обидві заб’ють.

FAQ
⚽️ Як подивитись матч Італія – Україна безкоштовно?
Матч транслюватиметься платформою MEGOGO за умови наявності у вас відповідної підписки, ефірні канали станом на 2 вересня поки що не підтвердили безкоштовний показ. Переглянути гру ви зможете 12 вересня о 21:45 за київським часом.
⚽️ Коли і де відбудеться гра?
Матч пройде в Мілані на стадіоні «Джузеппе Меацца» (Сан-Сіро) о 20:45 за місцевим часом.
⚽️ Як купити квиток на стадіон і яка його ціна?
Реалізація квитків здійснюється італійським оператором Vivaticket. Ціна найдоступнішого квитка – 12 евро. Один вболівальник має можливість придбати не більше 4 квитків, вказавши персональні дані. Українцям будуть доступні місця лише в 16-ти гостьових секторах – 301-308 та 311-318. Для доступу на стадіон також обов’язково мати при собі документ, що посвідчує особу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Favorit-sport.org не проводить ігри нa реальні гроші, не приймає oплaту cтaвoк і / інших плaтeжeй, звязаних з азартними іграми, букмекерами. Мaтeріaли Favorit-sport публікуютcя виключно в інфoрмaційних цілях. Зловживання азартними іграми може призвезти до залежності! При перших признаках залежності зверніться до спеціаліста. Матеріали сайту призначені для осіб старше 21-го року © 2023 Вcі прaвa захищені.