Дізнайся як отримати бонус 10 00 гривень за реєстрацію

Україна Англія матч

  • Що: 5-й тур кваліфікації до Євро-2024 Україна — Англія
  • Де: Польща, м. Вроцлав
  • Коли: 9 вересня, 19:00 за Києвом (за місцевим часом – 18:00)
  • Стадіон: Тарчинський Арена (вміщує 45 000 глядачів)

Суперники підходять до очної гри, перебуваючи на 1 і 2 місцях в групі, які гарантують прохід на Євро. Це суттєво підвищує ціну можливої помилки – особливо для України, тому що в спину дихає Італія, з якою попереду ще 2 прямих зустрічі.

Матч обіцяє бути максимально складним і отримання будь-яких залікових балів для жовто-блакитних можна буде вважати позитивним результатом. Масштаб завдання красномовно підтверджує статистика. Всього суперники зіграли між собою 9 матчів, 6 з яких виграла Англія, в 2 було зафіксовано нічийний результат і лише 1 перемога підкорилась Україні.

Попередній матч відбувся 26 березня цього року на лондонському Уемблі за тотальної переваги господарів поля – удари по воротам 18-3, удари в площину воріт 8-0 на користь англійців.

Для досягнення позитивного результату потрібно тактично перегравати суперника, адже кадровий потенціал, нажаль, неспівставний.

Англія

Команда під орудою Гарета Саутгейта виглядає дуже потужно і більшість суперників просто не помічає. В попередніх матчах кваліфікації до Євро «леви» здобули 4 перемоги в 4 іграх і більшість з них надпереконливо – загальна різниця м’ячів 15-1.

Варіативність у виборі виконавців для Саутгейта ставить дивне питання, кого не брати до складу. Цього разу лишнім виявився не хто небудь, а сам Рахім Стерлінг. Зате тренер згадав про Магвайра, який давненько не з’являється в складі МЮ. Якихось вагомих вимушених втрат в команді не спостерігається.

Суттєву перевагу Англії дарує календар – як що українців на третій день після гри чекає надскладний виїзд до Італії, то англійці будуть в цей же час грати товариську зустріч з шотландцями. Таким чином, 9 вересня економити сили їм ні до чого і надіятись на недооцінку з їх боку марно.

Додатковим стимулом для «Трьох левів» викластись в матчі – перспектива вже зараз вирішити питання виходу в фінальну частину Єврофоруму. Адже при максимумі набраних очок у них залишиться лише 1 гра з сильним суперником – з італійцями на улюбленому Уемблі.

Україна

Збірна України нехай і багатостраждально але взяла 6 очок там, де повинна була це робити – з македонцями та Мальтою. На виїзді з англійцями зійшлась купа негативних чинників, головний з яких – відсутність повноцінного керманича команди. Тож цю втрату якось незручно ставити комусь докором. Все більш очевидним стає те, що основний конкурент в боротьбі за 2 сходинку і путівку на Євро – Італія. Але щоб обійти цю команду, потрібно брати там, де вона втрачає.

Ускладнюють ситуацію для «синьо-жовтих» кадрові проблеми. Малиновський без практики і поза складом, у Яремчука криза і зміна клубу, Миколенко травмувався і поки невідомо чи приїде, Ярмоленко – травма але подейкують, що відновиться, Зінченко тільки вийшов на поле після травми, Мудрик без стабільного місця в Челсі і під тиском преси та фанів. Список не веселить.

До всього, майже всі захисники творять «сумні дива» в УПЛ. Матимемо надію, що в збірній ця ситуація зміниться.

Щодо переваг. Саутгейт не знає збірну України Реброва і це шанс його неприємно здивувати. Всі матчі, які можна дослідити, зіграні протягом перших 2-3 тижнів роботи Сергія Станіславовича з командою. Вони навряд чи можуть нести якусь системну інформацію для аналізу – все робилось з коліс. Саме час тактичним витребенькам!

Кадрові «плюси» – так, вони теж є! Відновлення Бущана та Шапаренка. Блискуча форма Циганкова. Зходження зірки Ваната.

Команда збереться в Польщі 3 вересня і буде готуватись до поєдинку майже тиждень – є час щось зробити і донести ідеї Реброва до гравців.

Прогноз

На перемогу розраховувати можна тільки завдяки збігу обставин або ж подвигу – іноді так і буває. Але відділ фантастики на другому поверсі.

Самовбивчою буде відмінна від захисної тактика для України, а тому навряд чи рахунок буде великим. В 5 з 6 останніх зустрічей суперників було забито 2 або менше м’ячів. Враховуючи нестійку ситуацію в нашій обороні, Тотал меньше 3 буде логічним прогнозом завершення поєдинку.

FAQ
⚽️ Як можна безкоштовно подивитись матч Україна – Англія?
Гру буде транслювати сервіс MEGOGO по підписці, а також регіональні канали групи «Суспільне» безкоштовно. Доєднуйтесь до перегляду 9 вересня о 19:00 за київським часом.
⚽️ Де і коли буде проходити матч?
Гра відбудеться в польському Вроцлаві на «Тарчинський Арена» о 18:00 за місцевим часом. Доступ на стадіон буде відкрито за 2 години до початку зустрічі.
⚽️ Скільки коштує і як придбати квиток на стадіон?
Продаж квитків здійснюється виключно через сервіс MTicket. Вартість найдешевшого квитка – 50 злотих. Оплата квитків проводиться онлайн. Розрахуватись можна банківськими картками, електронними системами платежів та криптовалютою. Придбані квитки можна отримати на електронну пошту і необхідно роздрукувати або мати на телефоні індивідуальний QR-код.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Favorit-sport.org не проводить ігри нa реальні гроші, не приймає oплaту cтaвoк і / інших плaтeжeй, звязаних з азартними іграми, букмекерами. Мaтeріaли Favorit-sport публікуютcя виключно в інфoрмaційних цілях. Зловживання азартними іграми може призвезти до залежності! При перших признаках залежності зверніться до спеціаліста. Матеріали сайту призначені для осіб старше 21-го року © 2023 Вcі прaвa захищені.