Дізнайся як отримати бонус 10 00 гривень за реєстрацію
Матч Україна - Боснія та Герцоговина

Для української та боснійської збірних 21 березня поточного року є визначною подією. У цей день між командами пройде матч, переможець якого матиме шанс на участь у Чемпіонаті Європи з футболу 2024. Новина з заголовком “Босния и Герцеговина – Украина где играют” з’явилась у мережах наприкінці 2023 року. Українські спортсмени змагатимуться на полі суперника. Місцем проведення є арена “Білино Поле” в місті Зеніца. Які прогнози на гру роблять експерти та де робити ставки – розкажемо далі.

Де дивитись матч Боснія – Україна

Матч 21 березня можна подивитися на відеосервісі Мегого в 21:45.

Ставки на спорт в українських БК

Робити ставки на матч “Боснія і Герцеговина – Україна” можна у кожній конторі з ліцензією КРАІЛ. Фаворитом у бетторів є оператор, котрий здійснює діяльність під брендом “Фавбет”. Це зумовлено рядом переваг, що отримують клієнти обираючи цю платформу для реєстрації. Серед них:

  • ліцензія від регулятора України за №433 від 13.12.2022 року;
  • зручні ліміти для транзакцій;
  • значення маржі коливається на рівні 4-8%;
  • велика кількість маркетів на топові події;
  • можна стежити за грою через трансляцію;
  • великий привітальний бонус;
  • є програма для гри з мобільного.

Користувачі букмекерської контори можуть укласти парі на матч Україна – Боснія та Герцеговина не лише в онлайн режимі. Можна відвідати пункт приймання ставок у столиці держави. Зал букмекера розміщений на першому поверсі готелю «MERCURE KYIV CONGRESS» за адресою: м. Київ, вул. Олекси Тихого, буд. 42а (“К”).

На це в оператора Фавбет є ліцензія КРАІЛ за №120 від 08.08.2023 року. Варто відзначити, що інші букмекери на території України не мають офлайн пунктів приймання ставок. Укласти парі в онлайн режимі дуже просто. Достатньо відвідати пункт БК, маючи при собі документ, котрий посвідчує особистість. Разом з адміністратором відбувається заповнення даних про ставку та готівкою сплачується її вартість.

Як зробити ставку в Фаворит спорт

Для здійснення ставок через сайт або додаток Фавбет, треба зареєструватися в БК. Надалі виконуються такі кроки:

  1. Поповнити рахунок, якщо на балансі немає коштів.
  2. Відкрити розділ “Спорт”.
  3. Серед переліку дисциплін вибрати “Футбол”.
  4. Вказати масштаб проведення змагання “Європа”.
  5. Вибрати “ЄВРО 2024. КВАЛІФІКАЦІЯ”.
  6. Вибрати команди, між якими відбувається змагання. Після відкриття вкладки можна дізнатися когда матч Босния Герцеговина – Украина розпочнеться.
  7. Ознайомитись з розписом та вибрати бажані події для ставки, натискаючи на які відбувається їх додавання до купона.
  8. Вводиться сума ставки.
  9. За потреби змінюється тип ставки – з “Ординара” на “Експрес” або “Систему”.
  10. Сплачується вартість оформленого купона, після чого ставка вважається здійсненою.

Укласти парі можна під час матчу або до його початку. Відомості про здійснені ставки відображені у розділі з відповідною назвою.

Коефіцієнти та розпис матчу на Фавбет

За встановленими букмекером Фавбет коефіцієнтами можна визначити прогноз оператора на майбутнє змагання. Аналітики контори схильні до перемоги української збірної. На результат матчу Україна – Боснія і Герцеговина встановлені такі коефіцієнти:

  • перемога збірної України – 2,0;
  • перемога збірної Боснії та Герцеговини – 3,95;
  • нічия – 3,6.

Вони вказують на те, що з більшою ймовірністю матч завершиться перемогою України. Якщо ж цього не відбудеться, то скоріш за все буде нічия. Шанси на перемогу хазяїв поля оцінюються низько. В БК Фавбет на Украина Босния и Герцеговина футбол клієнти можуть укласти парі, не лише не основні події. Можна робити ставки на:

  • перемогу за голами у 1 чи 2 таймі окремо;
  • подвійний шанс, що означає вибір гравцем 2 можливих результатів завершення матчу з 3 доступних, у тому числі для окремого тайму. Обираючи “1Х та 12” клієнт вказує, що виграє Боснія та Герцеговина або буде нічия;
  • фору, з якою одна команда випередить іншу за кількістю голів. Вказуючи, наприклад, “Україна +1,0”, ставка передбачає випередження українською збірною суперника на 1 гол;
  • тотал, що передбачає вибір числа голів, котрі заб’ють обидві команди, одна з них, у певний проміжок часу тощо. Наприклад, натискаючи “Менше 2,5”, беттор вказує, що загальна кількість голів за гру не перевищує 2. Додаючи до купона подію “0:1”, гра завершиться перемогою української команди з забиттям нею 1 гола, натомість боснійська збірна не заб’є жодного;
  • точний рахунок по завершенню матчу;
  • яка команда заб’є перший гол. Тут все просто. Натискаючи на назву команди, обирається збірна, футболісти якої заб’ють перший гол у грі;
  • парну чи непарну кількість голів. Обирається значення голів за всю гру або окремий тайм. Вказуючи “Непарне”, учасник вважає, що гра завершиться з загальною кількістю голів – 1, 3, 5, 7 тощо;
  • час забиття першого гола. Натискаючи “0-15”, прогнозом беттора є забиття першого гола протягом перших 15 хвилин матчу.

Є багато інших маркетів, певні з яких об’єднують 2 прогнози. Прикладом таких є “Україна не програє та тотал більше 2,5”. Подія передбачає виграш української команди з забиттям 3 голів.

Аналіз команд України та Боснії Герцеговини

У прогнозі на результат матчу допоможуть досягнення команд, відзначених у попередніх зустрічах. 21 березня стане третьою зустріччю команд, в якій вони змагаються за право на участь у Чемпіонаті Європі. Раніше вони вже мали змогу грати між собою у відборі до ЧС-2022. Матчі завершені з такими результатами:

  • на українському стадіоні – 1:1;
  • на боснійській арені – 0:2.

Під час складення прогнозу на матч Украина Босния и Герцеговина слід врахувати те, що кожна з команд має тривалий відпочинок. Останні ігри проведені у листопаді 2023 року. З їх результатами пропонуємо ознайомитись у таблиці.

Результати останніх матчів, зіграних українською та боснійською збірними

Боснія Герцеговина Україна
Суперник Дата матчу Результат Суперник Дата матчу Результат
Ісландія 11.09.2023 0:1 на користь Ісландії Англія 09.09.2023 1:1
Ліхтенштейн 13.10.2023 2:0 на користь Боснії Італія 12.09.2023 1:2 на користь Італії
Португалія 16.10.2023 0:5 на користь Португалії Північна Македонія 14.10.2023 2:0 на користь України
Люксембург 16.11.2023 1:4 на користь Люксембурга Мальта 17.10.2023 3:1 на користь України
Словаччина 19.11.2023 1:2 на користь Словаччини Італія 20.11.2023 0:0

Враховуючи відповідні результати, можна сказати, що відсоток досягнутих перемог Боснії та Герцеговини складає 20%. Цей показник української збірної становить 40%. Переваги команді надає 40% ігор, проведених у нічию.

Перевагою збірної України являється сильний склад команди. Її важливими представниками є Довбик, Зінченко, Циганков, Мудрик, Забарний та Маліновський. Стислу характеристику кожної збірної можна переглянути у таблиці.

Особливості української та боснійської національної збірної з футболу

Показник Україна Боснія і Герцеговина
Рік заснування 1991 1992
Тренерство Сергій Ребров Саво Мілошевич
Кількість ігор понад 300 понад 250
Виграшні ігри близько 45% (понад 130) близько 37% (понад 90)
Програш близько 26% (близько 80) близько 38% (понад 90)
Нічия близько 29% (понад 80) близько 25% (понад 60)
Кількість виходів на ЄВРО 3 (2012, 2016, 2020) 0

Сприяти отриманню виграшу у ставках на Україна – Боснія і Герцеговина допоможе детальний аналіз змагання. Переглядаючи прогнози, можна звернути увагу на ті фактори, котрі клієнт упустив з виду. Оскільки гра дуже непередбачувана, клієнту потрібно раціонально розпоряджатися своїм банкроллом та не сприймати ставки на спорт, як основний метод доходу.

Евро-2024: Плей-офф квалификации 

ДатаЧасШляхКоманди
21/03/202419:00СГрузія – Люксембург
21/03/202421:45СГреція – Казахстан
21/03/202421:45ВБоснія і Герцеговина – Україна
21/03/202421:45ВІзраїль – Ісландія
21/03/202421:45АПольща – Естонія
21/03/202421:45АУельс – Фінляндія

Висновок

Прогнози на матч Україна – Боснія і Герцеговина, у більшості букмекерських контор подібний. Аналітики та експерти вважають, що боснійська збірна має менше шансів на перемогу, навіть ніж на нічию. Найменші коефіцієнти на українських футболістів свідчать про обрання команди фаворитом. Коефіцієнти на її виграш варіюються у межах від 1,6 до 2,2.

Вирішивши укласти парі з букмекером, беттор має пам’ятати, що мінімальні зміни у грі можуть кардинально вплинути на ігровий процес. Виграш не гарантують навіть каппери, котрі роблять детальний прогноз за гроші. Учасник має бути готовим як на позитивний, так і на негативний результат участі. Слід розцінювати ставки на спорт як розвагу. Нав’язлива жага відігратися може спричинити розвиток лудоманії. Під час укладення парі важливо дотримуватися принципів відповідальної участі.

FAQ
Коли відбується матч Україна - Боснія і Герцеговина?
Футбольний поєдинок відбудеться 21 березня 2024 року в 21.45 (за київським часом).
Де можна буде подивитися пряму трансляцію матчу Боснія і Герцеговина - Україна?
Пряме включення футбольного матчу можна буде подивитися на платформі МЕГОГО,

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Favorit-sport.org не проводить ігри нa реальні гроші, не приймає oплaту cтaвoк і / інших плaтeжeй, звязаних з азартними іграми, букмекерами. Мaтeріaли Favorit-sport публікуютcя виключно в інфoрмaційних цілях. Зловживання азартними іграми може призвезти до залежності! При перших признаках залежності зверніться до спеціаліста. Матеріали сайту призначені для осіб старше 21-го року © 2023 Вcі прaвa захищені.