Дізнайся як отримати бонус 10 00 гривень за реєстрацію
БК Парі Матч
1.0/5

БК Парі Матч

Вітальний бонус 300 грн. при поповненні рахунку від 100 грн
Головна » ТОП БК » БК Парі Матч
✅ Назва ▷ Parimatch ◁
✅ Бонус на депозит ▷ 300 ₴ ◁
✅ Валюта для гри ▷ UAH, USD, EUR та ін ◁
✅ Додаток ▷ Android, IOS ◁
✅ Офіційний сайт ▷ https://favorit-sport.org/bookmakers/pari-match/ ◁

У наші дні Паріматч – це популярна букмекерська контора із гарною репутацією. Діяльність ведеться з 1994 року. Прийом ставок на спортивні події було розпочато у 2000-х. За багато років багато шанувальників переконалися у можливості успішного оформлення ставок на майбутні події. БК працює на основі ліцензії Кюрасао, тому для клієнтів у такому випадку ризики зводяться до нуля.

Критерії, які впливають на рейтинг БК

Багато людей цікавляться, чому Париматч контора має гарну репутацію. Бажано орієнтуватися на такі критерії:

  • Надійність. БК має ліцензію. Це гарантує усунення небажаних ризиків для клієнтів. Компанія виконує усі законодавчі норми.
  • Зручність. Для клієнтів доступні дві версії сайту: основна та мобільна, додаток для смартфонів та планшетів. Вони відрізняються продуманим дизайном та інтерфейсом, високим показником функціоналу.
  • Коефіцієнти. Букмекер встановлює високі показники навіть на другорядні заходи та лайв-режим.
  • Виведення коштів. Для клієнтів пропонуються різні платіжні інструменти, зокрема електронні гаманці, банківські картки. Найчастіше виграні суми виводяться дуже швидко. Виняток – картки банків (регламент заснований на 3 робочих днях).
  • Відношення до клієнта. На сайті є розділ підтримки, де наведені актуальні контакти. За бажанням можна скористатися допомогою консультанта через чат.

Плануючи дозвілля в Parimatch, можна бути впевненим у можливості повноцінного часу проведення з урахуванням існуючих побажань. Якщо уважно ознайомитися з послугами, що надаються, шанси на вдалу бетторську діяльність істотно підвищуються.

Особливості реєстрації

Клієнти БK Parimatch мають право створити обліковий запис, щоб надалі робити ставки. При цьому до реєстраційної процедури можна ознайомитися з функціями. Для здійснення ставок на реальні гроші потрібно створити обліковий запис. Важливо розуміти, що кожна людина має право пройти реєстрацію лише один раз. Потім потрібна верифікація, яка передбачає надання сканів документів службі технічної підтримки. Основне завдання – це підтвердження особистості та повнолітнього віку. Якщо щось буде порушено, обліковий запис буде заблокований.

Реєстрація в БК Парі Матч в Україні включає наступні етапи:

  1. Кожен гравець першому етапі відвідує офіційний сайт контори.
  2. Потім потрібно перейти у вкладку «Реєстрація», яка знаходиться у верхньому правому кутку. Після натискання кнопки в автоматичному режимі відбудеться переадресація на сторінку з анкетою.
  3. Обов’язково потрібно заповнити персональні дані, придумати пароль та логін. Також можна вказати номер телефону та адресу електронної пошти.
  4. Кожен новий клієнт підключається до програми лояльності. Вдасться використати вітальний бонус та прийняти участь в інших акціях. Процедуру реєстрації завершують верифікацією та згодою з чинними правилами.

Зазвичай, для створення облікового запису в Парі Матч Україна потрібно не більше 10 хвилин. Потім клієнт має право поповнити рахунок і почати робити ставки на спортивні події. Перед першим запитом виведення виграної суми система обов’язково запросить проходження перевірки. Верифікація не буде надто складною. Потрібно відправити скан паспорта та витяг по банківській карті. Для аналізу наданих документів зазвичай потрібно до 3 робочих днів. Потім Париматч букмекерська контора винесе вердикт. Найчастіше можна успішно підтвердити свою особистість. Після цього доступними виявляються будь-які функції та послуги. Отже, верифікація — це значуща процедура, яка виключає небажані ризики для бетторів, що дозволяє гарантовано виводити гроші.

Які акції доступні для клієнтів

Відома контора Парі Матч пропонує спеціальні можливості клієнтам:

  • Вітальний бонус. Він пов’язаний із першим депозитом. Гравець може внести гроші на рахунок та отримати 2500 бонусних гривень. Вейджер становить 10. При цьому мінімальний коефіцієнт ставок має бути 1.5. Для відіграшу приділяється 7 днів. В іншому випадку не відіграні гроші будуть анульовані. Якщо всі умови вдасться виконати, гроші автоматично надійдуть на основний рахунок та їх вдасться вивести.
  • Програма лояльності. Парі Матч БК докладає максимум зусиль для мотивації геймерів. Клієнти отримуватимуть певний відсоток від ставок на спортивні події. Головне – підключитись до програми лояльності. Потім потрібно вести активну діяльність на сайті БК. Якщо розмір ставок буде більшим, а інтенсивність виявиться високою, можна розраховувати на гідну винагороду.
  • Ексклюзивні пропозиції. БК пропонує клієнтам спеціальні бонуси. Користувачі мають право розраховувати на отримання відсотка до депозиту. Також є можливість отримувати спеціальні подарунки до Дня народження.

В результаті у Парі Матч букмекерська контора є можливість розраховувати на різноманітність цікавих пропозицій.

Умови ставок на спортивні події

Важливо враховувати основні умови здійснення ставок різні дисципліни. До таких умов можна віднести:

  • Маржинальність.
  • Особливості розпису.
  • Варіанти ліній.
  • Особливості здійснення ставок на спортивні події.

Розглянемо кожний пункт з цього списку більш детально. Це допоможе кожному беттерові зрозуміти чому варинто зветати увагу на ту чи іншу якість та яким чином вона буде впливати на спортивні ставки в букмекерській конторі Парі Матч.

Маржинальність

Цей показник багато в чому залежить від виду спорту, рівня змагання та його значущості.

Спортивна дисципліна Маржинальність
Футбол 1-8%
Бокс 8%
Теніс 6%
Баскетбол 3-5%
Хокей 5-7%
Кіберспорт 6-7%

Обов’язково враховують такі показники маржі:

  • Футбол. Зазвичай відсоток становить від 1 до 8. Найменші значення встановлені для Мундіалю, Євро, ЛЧ. У ТОП-чемпіонатах зазвичай є середній показник. Максимальні – у нижчих дивізіонах.
  • Баскетбол. Середні значення становлять 3-5%. У деяких лігах маржа досягає 13-15%, але це рідко.
  • Бокс. Найчастіше показник становить приблизно 8%.
  • Хокей. Для найважливіших подій маржа становить 5%, менш значущих – 7%.
  • Теніс. Показник становить приблизно 6%. На це не впливає ранг змагань.
  • Кіберспорт. Маржа складає 6-7%. Це нижче, ніж в інших БК.

Клієнти також мають право здійснювати ставки в лайв-режимі, але маржа буде вищою на 2-3%, ніж у прематчі. У будь-якому випадку Parimatch UA пропонує оптимальні умови для клієнтів.

Особливості розпису

Лінія орієнтована на ТОП-подій. Передматчевий розпис виконаний на гідному рівні. Події щодо незвичайних дисциплін найчастіше анонсуються, а потім доступні в лайв-режимі. Для клієнтів Parimatch Ukraine доступна можливість здійснювати ставки за такими напрямками спорту:

  • Футбол. На головні матчі розпис сягає 400 ринків. Є можливість робити ставки навіть на картки, відсоток володіння м’ячем. Для непопулярних спортивних заходів БК пропонує 15-20 позицій.
  • Хокей. Багато залежить від рівня гри. Наприклад, для фіналу плей-офф НХЛ є приблизно 150 варіантів ставок.
  • Теніс. Лінія включає в себе турніри різного рівня. На топові події розпис становить 50-60 ринків, інші – 20-30.
  • Баскетбол. Для матчів рівня плей-офф НБА доступна можливість здійснювати ставки за 100 різними наслідками. Найчастіше ринок менше: 30-40.

У більшості випадків клієнти Parimatch Україна залишаються цілком задоволеними можливістю здійснювати ставки на майбутні спортивні заходи.

Варіанти ліній

У БК Pari Match доступна можливість здійснення різних ставок. Лінії бувають таких типів:

  • Експрес. Потрібний для прогнозу результату кількох подій.
  • Являє собою класичний вигляд лінії. Підійде для вибору будь-якого результату.
  • Лінія з різними результатами.

Важливо розуміти, що беттори можуть аналізувати події в режимі прематч, а також доступна докладна статистика команд і спортсменів. Статистика на лайв заходу також доступна, причому на сайті пропонується матч-трекер, який дозволяє відстежувати актуальні дані.

Типи ставок є стандартними. Вони включають ординар, експрес, систему.

Особливості здійснення ставок на спортивні події

Для клієнтів БК Парі Матч важливі правила здійснення ставок:

  • Вона потрібна для дострокового розрахунку досконалої ставки. Рішення задоволення запиту залежить від співробітників БК. Якщо вона буде позитивною, то гроші відразу ж будуть зараховані на рахунок клієнта. Сума, яку можна отримати за ставкою, залежить від коефіцієнта.
  • VIP-ставка. Доступна для рахунків, на яких є принаймні 100 доларів. Важливо розуміти, що для ставки потрібна велика сума. При цьому потрібно скористатися послугою заздалегідь, як прематч.

Важливо розуміти, що букмекерська контора Парі Матч намагається пропонувати найкращі можливості для подальшого здійснення ставок.

Які бонуси доступні на сайті букмекерської контори

Клієнтам БК Паріматч є численні види нагород так само як і в БК Фаворит. Бонусна система є широкою та розгалуженою. Більшість геймерів вибере найбільш вдалий варіант для себе. Наприклад, за першого депозиту можна розраховувати на надання бонусної суми у розмірі 100%.

Для бетторів Париматч Україна також є кешбеки. Вони бувають двох варіантів:

  • Від прибутку. Обов’язково вважається чистим доходом для виграшних ставок.
  • Сума, яку було поставлено. Враховують експреси та ординари, якщо коефіцієнти перевищують 1.4. Потім клієнт має обрати спортивну дисципліну для накопичення у відсотковому еквіваленті. Повернення здійснюється наприкінці місяця.

Часто клієнтам пропонують кешбек на телевізійні ігри. У цьому випадку допускається можливість повернення 20% суми програних коштів.

Також Парі Матч онлайн пропонує різноманітні промокоди. Завдяки їм майбутнє дозвілля стає ще вигіднішим.

Клієнти можуть запросити промокод у служби підтримки. Наприклад, можна написати відповідний лист та надіслати його на електронну пошту БК. Фахівець обов’язково повідомить про доступні промокоди, що дозволяють вигідно займатися дозвіллям.

За бажанням промокоди можна знайти самостійно. Для цього підійдуть партнерські ресурси. У наші дні Парі Матч виявляється затребуваним. У зв’язку з цим на надійних сайтах часто доступні дані про пропоновані промокоди.

Варіанти поповнення та виведення грошей

Беттори можуть легко та швидко поповнити рахунок, щоб потім оформити парі у будь-який час. Надійна букмекерська контора Паріматч підтримує такі платіжні системи:

  • картки банків України;
  • працюючі термінали;
  • мобільні платежі.

Мінімальна сума поповнення – 50 гривень, максимальна – 29 999. У будь-якому випадку гроші надходять миттєво, а потім можна успішно укладати парі.

Виводити можна від 100 гривень. Однак для фінансової транзакції вже потрібен час. Зазвичай слід чекати від 15 хвилин до 12 годин. При переказі грошей на банківську картку стягується комісія у розмірі 1,5%.

Як скористатися програмою мобільного додатку Марі Матч

Багато бетторів відзначають зручність програми для смартфонів та планшетів. Посилання на завантаження доступні на офіційному сайті БК. Основні етапи:

  1. Спочатку потрібно відвідати ресурс контори.
  2. Потрібно вибрати логотип операційної системи, що знаходиться внизу та натиснути на нього.
  3. Клієнт автоматично буде переадресований на сторінку з файлом для подальшого завантаження.
  4. Розмір файлу не перевищує 20 МБ, тому для завантаження потрібно мінімум часу.
  5. Потім проводиться встановлення програми. Важливо дати дозвіл на встановлення файлу, завантаженого з стороннього ресурсу.

Як вдається наголосити, особливих зусиль не потрібно. При цьому багато бетторів частіше відвідують сайт Парі Матч, адже він адаптований навіть під смартфони та планшети.

Причини популярності БК

Контора має такі плюси:

  • легальність роботи, адже є офіційна ліцензія;
  • продуманий інтерфейс;
  • кросплатформність: звичайний сайт та його мобільна версія, додаток;
  • гідний розпис спортивних дисциплін;
  • продумана бонусна програма;
  • гарантовані виплати;
  • високі коефіцієнти.

Багато бетторів переконуються у можливості успішного проведення дозвілля з урахуванням своїх особистих побажань та високих шансів на отримання виграшів. Основне завдання – правильно визначити передбачуваний результат спортивної події.

FAQ
❓ Наскільки важливою є реєстрація в БК?
Для здійснення ставок потрібно створити обліковий запис і пройти верифікацію. До цього ця функція буде недоступною.
❓ Як робити ставки на спортивні події?
Потрібно зайти на сайт або додаток БК. Потім необхідно вибрати відповідну спортивну подію, визначитися з передбачуваним результатом і зробити ставку на потрібну суму.
❓ Як скористатися вітальним бонусом?
Під час реєстрації потрібно погодитись на участь у програмі лояльності. Для здобуття нагороди вносять гроші на рахунок.
❓ Функціонал мобільного додатка та офіційного сайту ідентичні?
Обидва варіанти відповідають один одному. Беттор може вести свою діяльність у програмі так само, як і на сайті.
Вітальний бонус 300 грн. при поповненні рахунку від 100 грн
1.0
Довіра користувачів
1.0
Розпис матчів та лінії подій
1.0
Бонуси і промокоди
1.0
Швидкість відповіді підтримки
1.0 Рейтинг букмекерської контори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

БК Парі Матч
1.0/5
Favorit-sport.org не проводить ігри нa реальні гроші, не приймає oплaту cтaвoк і / інших плaтeжeй, звязаних з азартними іграми, букмекерами. Мaтeріaли Favorit-sport публікуютcя виключно в інфoрмaційних цілях. Зловживання азартними іграми може призвезти до залежності! При перших признаках залежності зверніться до спеціаліста. Матеріали сайту призначені для осіб старше 21-го року © 2023 Вcі прaвa захищені.